De beste manier om je huis te organiseren

 

huis

Verhuizing naar een nieuwe woning/kantoor

Wanneer u verhuist naar een nieuwe woning of kantoor, is er veel stress aan de voorkant. Je wilt die nieuwe omgeving die je net hebt gekocht laten aanvoelen als een echt thuis. U wilt dat uw inrichting past bij de uitstraling van uw nieuwe plek, maar als uw huis in puin ligt en er veel kleine problemen zijn die moeten worden opgelost, bent u misschien geneigd om te compenseren door meer werk aan de binnenkant van het huis te laten doen. Binnenschilderwerk is zeer belangrijk wanneer u naar een onbekende plaats verhuist.

Aan de andere kant van het spectrum, wanneer u intrekt in een woning die door iemand anders is bewoond, is er veel stress op het exterieur of interieur van het gebouw. Als we tegenwoordig een nieuw huis kopen, moet er soms veel werk worden verzet om het huis in bewoonbare staat te krijgen. Het ophalen van de verf van een huur- of leasewoning is een stuk minder stressvol dan het zou zijn als het huis al jaren door de huisbaas bewoond werd. Verf en een paar lagen behang is alles wat nodig is voor een bestaande woning.

Binnenschilderwerk: Verf of behang?

Met het schilderen van uw nieuwe huis of een kamer, heeft u de mogelijkheid om het er te laten uitzien als voorheen, toen het nog geen verf had. Stelt u zich een pas geschilderde kamer voor met nieuwe, eigentijdse meubels.

Verf zelf kan na verloop van tijd gaan barsten en bladderen. Het oppervlak kan er ruw uitzien vanaf de eerste laag en er mat wit uitzien aan de onderkant. Maar als u toch een tweede laag aanbrengt, zal de nieuwe afwerking gladder worden. Verf lijkt altijd rijker en mooier in laagdiktes. Daarom is verf een goede optie om het oppervlak te bedekken, maar niet noodzakelijkerwijs af te sluiten.

De traditionele keuze van buitenmuurbekleding is ofwel behang ofwel verf. Het schilderen van de rest van de kamer buiten is niet een geweldig idee en zal uw huis of kamer kijken opgelapt als de puinhoop van verf op uw kamer. Er zijn veel verschillende manieren om uw verf baan te benaderen en je wilt iets dat zal passen in met de architectuur van het huis te kiezen.

De goedkoopste manier om te controleren wat er op uw muur wordt geschilderd is met houtprimer. De muur Schilder Den Haag met grondverf is lang niet zo efficiënt als een bepaalde grondverf gebruiken. Primers zijn er in vele tinten, afhankelijk van hun viscositeit. Een goede kwaliteit primer is een essentieel onderdeel van de Alcohol Patch Kits die verkrijgbaar zijn.

Deze kits worden gemaakt door 3M en zijn ideaal voor iedereen met een zeer kleine schildersvakman daar die niet bereid of niet in staat is om de muren te spuiten met de juiste gereedschappen. Deze kits zijn nuttig voor degenen die niet bekwaam zijn in het tekenwerk, maar kosten om een paar redenen veel minder dan echte aannemers:

a) De kit is goedkoop. Een goede kwaliteit gallon emmer van de “High screen/High tone tint primer geven een ton van het pigment en een goede hoeveelheid van de muur te dekken in een lichte laag. Dit is waardevol omdat het de dure klus van 2 lagen gipsplaten vermindert, maar ook de eczeemachtige toestand voorkomt die vaak optreedt wanneer hoogglans verf op binnenmuren wordt gespoten vanwege de chemicaliën in de droger.

b) Made in USA. De naam 3M is synoniem met de duurzaamheid van het product en internationaal erkende productienormen.

c) pesticide voor wortels. Artsen behoorden tot de eersten die schreven over de schadelijke effecten van pesticiden op het menselijk lichaam. Het pesticide wordt gebruikt in deze doorzichtige coating op de muren en het plafond van een B-19 huis, die giftig is en een heel huis kan ruïneren als het product niet wordt verwijderd. Enige tijd nadat de B-19 goed is afgewerkt, maakt het pesticide vlekken op het plafond. Deze vlekken kunnen worden voorkomen door de “High sheen” tint primer te gebruiken.

d) Isolator. Sommige bedrijven zullen reclame maken voor een “op olie gebaseerde” spray op hun muur. De vlekken op vinyl en geschilderde oppervlakken die uiteindelijk de olie-afwerking zullen zijn, zitten hoogstwaarschijnlijk in de plastic coatings. Dit zijn hoogwaardige gerecycleerde op olie gebaseerde coatings gemaakt in de Verenigde Staten. De coating is hoogglanzend, olie-achtig, en heavy-duty. Dit is een sterke en stugge primer die vooral effectief is in bondo’s. De voordelen van het gebruik van deze spray zijn:

a) het zorgt voor een superieure Bondo’s omdat de coating strak is. Dit voorkomt delaminatie.

b) deze coating gaat langer mee dan gewone primers, omdat hij de oneffenheden op het oppervlak zo goed verbergt.

c) Gaat langer mee dan verspuitbare primers omdat u minder lagen nodig heeft

d) is herbruikbaar en kan keer op keer opnieuw worden aangebracht

e) Het bedekt de muur wanneer deze bijna droog is en Tip: blijf uit de buurt van bouwafdelingen. Zij mengen niet alles.

f) De nevel komt neer op vuil, vet en water en stof (zoals water.

g) Hoge hitte lost vuil op

h)

 

Lees meer:

Houtrotherstel

Schildersbedrijf Den Haag

Binnenschilder Den Haag

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.