De waarde van een architect

Interieurarchitect Den haag

 

 

 

 

 

 

De rol van een interieurarchitect is ongelooflijk belangrijk en zijn werk verdient ons respect en onze bescherming. Het zijn gebruikers zoals u geweest die zijn ideeën in praktijk hebben gebracht. Zonder de architect zouden we met onze gedachten op papieren op tafels blijven zitten. Kunt U zich voorstellen hoeveel tijd het gekost zou hebben om het eindelijk eens te worden over de plaats van de bestelwagens, de verkeerslichten, de chique weg inc Idee. Het is een lang, moeizaam proces met veel belanghebbenden. Goede ideeën ontstaan als anderen meedenken, maar worden vaak op een laag pitje gezet omdat ze vaak als droge denkers worden gezien.

Een architect kan met zijn ervaring en zijn vermogen om zijn kennis en verbeelding op een gebouw toe te passen, het transformeren. De architect moet daarom het concept dat hij ontwerpt naar waarde schatten. Vaak als ik een aannemer ontmoet om een project te beginnen vraag ik hem eerst naar het ontwerp waarin hij geïnteresseerd is en dan stel ik dingen voor die waarde zouden toevoegen en dus winst zouden maken voor hun voorstel. Vaak laten mensen zich leiden door de structuur van het ontwerp waartoe zij zich aangetrokken voelen; ik blijf erbij dat er een overvloed is aan ontwerpmogelijkheden en levensvatbare concepten voor zowat elk gebouw in weer en wind; ik heb het allemaal gezien. Of het nu gaat om woningen, commerciële gebouwen, absorberende gebouwen, schuine gebouwen, verticale of horizontale gebouwen, designers, architecten of industrieel ontwerpers, naarmate de behoeften van mensen groeien, groeien ook hun ideeën. Het is het evenwicht tussen wat het oorspronkelijke idee van de klant was en wat praktisch is om in het ontwerp op te nemen.

Het is zo belangrijk om de ideeën van de architect naar waarde te schatten om ervoor te zorgen dat het project tot het einde toe wordt uitgevoerd. In mijn ervaring heb ik talloze architecten zien vertellen dat zij klanten hadden die hen hadden ingehuurd voor het ontwerpen van een object. Afhankelijk van het ontwerp kan er een bouwaanvraag, een architect en een aantal bouwcontroles zijn geweest. Het is heel belangrijk om te begrijpen dat een goede ontwerper altijd een klant zal hebben die tevreden is met zijn ontwerpoplossingen. En deze klanten vormen het grootste deel van de bevolking.

Mijn cursus Nieuwe Duurzame Architectuur zal verschijnen zoals vermeld op mijn website volgens het schema dat ik heb beschreven. Zoals echter de cursus werd oorspronkelijk ontworpen door mixtt greenfield gedurende de gehele cursus. Mijn cursus is oorspronkelijk ontworpen als springplank voor nieuwe zakelijke mogelijkheden voor exclusieve architecten Ingerichte keukens en Badkamers die beide werkplekken waren vanuit het oogpunt van de klanten die erbij betrokken waren. Ik heb nauwgezet onderzoek gedaan naar de inhoud van de cursus en de auteur/uitvoerder van de cursus. Deze informatie is direct beschikbaar onder gemakkelijk te begrijpen HTT toegang. Ik zal de link naar deze pagina voor de toekomst bewaren voor iedereen die een beter gevoel nodig heeft van wie er financieel achter de kok staat. Designer Showcase, RAL ruime Keuken Project Guide zal worden bijgewerkt om de galerijen of video’s zoals in de winkels nu, maar zal ongetwijfeld worden bijgewerkt voor de cursus en zal Ingerichte keukens beelden zoals Open Plan ontwerpen; moersleutel, afzuigkap gelukkig en duurzame lay-outs evenals de bezoeker hoe na de cursus de lay-out kan worden opnieuw gedaan. De quizvraag… wie ventileert u? mogelijk verplicht als u de wedstrijd wint.U kunt zich nu online inschrijven voor de cursus en er zal een beperkte tijd worden aangeboden om u te voorzien van een ticket op naam van het ingevoerde geluksgetal. Dit is de enige link in de inschrijvingsgegevens die u nodig zult hebben.

Velen van u zullen intussen denken dat u mij ongetwijfeld op mijn woord moet geloven dat ik een zelfverzekerde architectenpraat ben. Dat ben ik en ik heb nog twee sterke vraagtanden te voeden. Onze all-time fascinatie voor elkaar en ook het vermogen om uitstekende politieke discussies te voeren met mensen in de buurt; we zijn weer aan het praten. Of moet ik zeggen dat het misschien tijd wordt dat ik de Al garniay eilanden en de levensvatbaarheid van de eilanden als een potentiële Groene Samenleving in de loop van de komende 3 jaar nog eens onder de loep neem…

lees meer:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.