Hoe eiken te bestrijden

eikenprocessierups verwijderen

 

 

 

 

 

De eikenprocessierups verwijderen kan een grote bedreiging vormen voor uw huis en terrein, vooral wanneer u de gaten uit de planten begint te zien komen. Wat erg jammer is, is dat de meeste pesticiden giftig zijn voor de natuurlijke eikenrupsen.

Wat kan er gedaan worden aan de rupsen van OakFORE?

In dit artikel worden enkele basismethoden behandeld om dit ongedierte met eenvoudige en doeltreffende methoden te bestrijden.

1. Preventie

Voorkom dat deze eikenrupsen uw leefruimte binnendringen. Een van de meest effectieve preventieve methoden is het planten van eiken in uw landschapsarchitectuur.

2. Water

Geef uw planten regelmatig water, ongeveer twee centimeter per week. Men denkt dat nehofContact insecticide met water doeltreffender kan zijn dan andere insecticiden om te voorkomen dat deze rupsen een huis of bedrijf binnendringen.

3. Praat met uw buren

Praat met de plaatselijke gemeenteambtenaren over hoe je met eikengriffioen omgaat als je die ziet. Dit kan voorkomen dat de stad het gebruik ervan verbiedt.

4. Gebruik water met nevel

water sproeien met een schoffel rond leuke tuinplanten kan voorkomen dat eikenspintkevers in deze periode hun broedsel beginnen.

5. Gebruik van chemicaliën

Landbouwpesticiden en insecticiden zijn krachtige poeders die de eikentelrups kunnen schaden, dus zorg ervoor dat u ze op de juiste manier gebruikt. De sojaplanten en groenten moeten regelmatig worden afgewassen om te voorkomen dat ze ongedierte aantrekken.

6. Kies planten die slapend groeien

Kies planten die om voor de hand liggende redenen langzaam groeien. Dit kan helpen om te voorkomen dat ze worden binnengedrongen.

7. Verwijder Rijst Verkeer

Houd bij de aanleg van de tuin rekening met het verkeer van ongedierte naar uw huis of bedrijf. Rijd of loop bijvoorbeeld met de zandgrond over dat gebied in het zand om de zandvlooien te ontmoedigen om op de plant te komen.

8. Water maken uit natuurlijke procédés

Probeer uw groen op een natuurlijke manier water te geven. Probeer eens een jong plantje vol water te houden in een bakje en dat elke dag naar binnen te halen. Of gebruik een zandbak waar ongeveer ½tircre ei in zit en laat de eitjes breken voordat je ze gaat zeven.

Er zijn meer manieren om je eiken Continentale rupsen aan te pakken. Gebruik gewoon je gezond verstand en werk volgens de in dit artikel beschreven methode.

lees meer:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.