Hoe vloeren te reinigen zijn

Vloer schuren

Tijdens het schuren breken bepaalde delen af, maar de belangrijkste delen schuren we. Daarom ziet u aan de bovenkant van de onderste delen waar ze afbreken. Helemaal onderaan begint het hardhout te weelderig te worden en wordt het bovenoppervlak van de vloer veel gladder. Oliën, schoonmaakmiddelen en eekhoorntjesgruis verzamelen zich boven op het parket, aan de achterkant ervan.

Oppervlaktedons, of acqu Schoorsteen over morsen en uitwerpselen van huisdieren. Uw houten vloer moet zo vaak mogelijk worden schoongemaakt, uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid verkeer of voetcontact.Als u uw vloeren niet vaak schoonmaakt, verzamelt het stof en vuil zich op het oppervlak en wordt het erg moeilijk voor u om het met alledaagse materialen te verwijderen. Op het moment van afwerking raden wij u aan een dunne houtafwerking op oliebasis aan te brengen op het hout en op het totale parketoppervlak. Het afstemmen van de kleur is belangrijk voor een optimale uitstraling. Het schuren gebeurt op gladde oppervlakken, zoals voor de vloer.

dozen, manden, kuipen, en bakken; In het geval van kuipen en bakken moet u elk voorwerp reinigen om elke besmetting te vermijden. Dit is zeer belangrijk omdat deze voorwerpen bacteriën en virussen herbergen, waarvoor u moet zorgen dat u in de voorwerpen komt met houten producten, of ze moet wassen met niet-zeephoudende producten. Deze voorwerpen hebben de neiging vast te komen zitten op de vloer, wat gevaarlijk is voor u en uw gezin. In sommige gevallen worden ze in de fabriek gedesinfecteerd, maar kunnen ze in de toekomst nog steeds onrein zijn. Wrijf niet hard met hardhout. Wanneer u houten voorwerpen schoonmaakt, denk er dan aan dat u niet moet wrijven, nooit wrijven. Zelfs niet met een zachte doek of een zachte borstel. Dit komt omdat hout gevoelig is voor stof dat we niet kunnen zien. Als we het op de vloer of meubels laten liggen, zal het daar waarschijnlijk gewoon blijven liggen.

Stoelen schoonmaken; Het tonen van houten voorwerpen zoals tafels en stoelen is belangrijk om ze in het juiste perspectief te plaatsen als houten voorbeelden. Vlekken kunnen zich pas na verloop van tijd ontwikkelen als gevolg van vuil dat zich in de loop der jaren kan ophopen, en dan is het bevlekte gedeelte niet zichtbaar omdat het zich onder het oppervlak van het stuk bevindt. De tijd die nodig is om de vlek te laten verschijnen hangt af van de houtsoort en na die tijd kunnen vlekken niet meer worden verwijderd. Repareren van meubels met een zichtbare vlek; Op het juiste moment voor u om een vlek van uw houten vloer te repareren, moet je eerst niet vergeten dat vlekken van hout haven bacteriën die kunnen verspreiden ziekten die schadelijk kunnen zijn. Daarom, een van de dingen die het eerst in je gedachten moet zijn is de koelkast. Neem een zachte doek en gebruik deze om uw houten oppervlakken schoon te maken. Dit is ook belangrijk om te onthouden om u niet te laten misleiden door een geur van schoonmaakmiddelen die u mogelijk hebt gebruikt. Vergeet niet dat het niet genoeg is dat u een zachte doek gebruikt, u gaat ook de vlekken van uw houtwerk te lijf met een zachte doek, overgoten met uw favoriete reinigingsproduct.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.