Restauratie Meubels

building

Meubelreparatie redt huizen van verdergaande economische rampen.

Het is algemeen bekend dat u vaak ongebruikte meubels weggooit of achterlaat als u naar een nieuw huis verhuist, omdat het nieuwe huis kleiner van formaat is. Maar dat betekent niet dat de meubels niet bruikbaar zijn, het betekent wel dat ze nauwelijks zullen passen in uw nieuwe woning.

Dus waarom zou u de meubels in uw huidige huis niet redden en gebruiken voor uw volgende huis en dit doen door meubels op de juiste manier te repareren in plaats van nieuwe meubels te kiezen en ze weg te gooien?

Als u uw oude meubels weggooit, zult u elke keer dat u ze ziet een onaangenaam moment beleven.

Restauratie van meubilair: Het proces

Het doel van meubelrestauratie is de normale werking van het beschadigde meubelstuk te herstellen. Er zijn bepaalde stappen nodig om het weer normaal te laten functioneren – en dat gebeurt in stappen.

Hier is een lijst van wat er komt kijken bij elementaire meubelrestauratie –

Dingen die nodig zijn voor meubelrestauratie

1. De vermelde meubelstoffen voor restauratie (zie de rubrieken hierboven)

2. Een ervaren technicus voor het uitvoeren van het reuarisatieproces (zie bovenstaande paragrafen)

3. Een kleurherstelprocedure van het doek, de bekleding, de stoffering en de houten structuur (zie de rubrieken hierboven).

4. Het testen en inspecteren van de visuele staat van de genoemde meubelmaterialen om te zien of er nog delen van de genoemde meubelen zijn die er dof uitzien, verkleurd of verbleekt zijn.

5. Testen en opnieuw inspecteren om te zien of er iets van de kleurcoating is verbleekt ( briefing rats),xygen foto-inductie test (acements).

6. Meng de q shortTA18 geel terug.

7. Breng het mengsel aan op het juiste gedeelte van het meubel, niet op een gedeelte van het meubel.

8. Schakel de inrichtingsmachine uit.

9. Neem de positie van de doek, de omslag, of ander gekleurd materiaal en dep de geschikte gebieden om de kleur te testen.

10. Het is beter de stoffeermachine open te maken en de bekleding eruit te halen om te testen of de kleur droog is of om te zien of de kleur nog in goede staat is.

11. Schakel de inrichtingsmachine uit en klap de kleurenboodschap naar beneden (bij gebruik van een kleurenbinder).

12. Nadat u de binnenkanten van de inrichtingsmaterialen hebt getest, kunt u nu de tester opnieuw gaan aanbrengen.

13. Neem uw zakmes en test de kleur om te zien of deze overeenkomt met de kleur van het materiaal. Als het overeenkomt, dan kunt u de meubelstoffen opnieuw stomen en het voorwerp zijn oorspronkelijke textuur teruggeven.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.