Zonnepanelen

Zonnepanelen Achterhoek

In tegenstelling tot sommige andere energiebronnen die pas kunnen worden gebruikt als ze worden vervangen, hoeft de zon ’s nachts niet te worden uitgeschakeld om zonnepanelen te laten werken. Ze nemen al energie op wanneer er zonlicht omheen schijnt. Zonnepanelen worden vaak op het dak van veel mensen geïnstalleerd, en worden gemaakt van silicium of glas.

Zonnepanelen worden ook wel fotovoltaïsche systemen genoemd. Het zijn apparaten die met behulp van zonnecellen energie uit het zonlicht kunnen vergaren of verzamelen om die vervolgens te gebruiken. Deze cellen zijn gemaakt van speciale materialen en bevinden zich vaak in groepen van twee of meer.

Zonnepanelen werken zodra het licht van de zon door hen is opgevangen en omgezet in energie. Zonnecellen absorberen het licht van de zon dat vervolgens de energie levert om in elektriciteit te worden omgezet. De energie van de zon wordt opgevangen wanneer de elektronen in de zonnecellen worden losgeslagen. Deze elektronen worden dan gekanaliseerd in een circuit dat de elektriciteit opwekt. Natuurlijk kan de snelheid en de efficiëntie van de elektriciteit verschillen naargelang van de geïnstalleerde apparatuur, of als het een groep zonnecellen betreft.

De hoeveelheid elektriciteit die door deze cellen wordt geproduceerd, hangt af van verschillende factoren, waaronder de ouderdom en de kwaliteit van de materialen die zijn gebruikt om ze te maken, de plaats en de totale hoeveelheid opgevangen zonne-energie, alsmede het aantal panelen dat op het dak is geïnstalleerd.

Mythe twee. Zonnepanelen zijn te duur om te kopen, maar ze zijn wel mooi om te laten installeren.

Het laten installeren van een correct geïnstalleerd zonnepanelensysteem door een vakman kost wel meer dan u misschien denkt. Allereerst zijn de materiaalkosten van een zonnepanelensysteem erg laag, en is het duurder om het systeem alleen te laten installeren.

Maar voordat u twee keer nadenkt over het gaan op zonne-energie, als u een professioneel geïnstalleerd systeem voor minder dan de helft van de gefabriceerde prijs die we zouden hebben een zonnestroomsysteem geïnstalleerd en we zouden energie besparen, zouden we een zonnestroomsysteem hebben, die 36.000 dollar kost om te installeren!

Het systeem is zo onderhoudsarm mogelijk, omdat zonnepanelen gemaakt zijn om geen onderhoud te vergen, en met ingebouwde veiligheidsvoorzieningen. Een klein systeem dat af en toe met een droge doek moet worden afgestoft, kan 25-30 jaar meegaan en zich met een enorme elektriciteitsbesparing terugbetalen. Mythe drie. Zonnepanelen zien er net zo uit als. De zonnepanelen op daken zijn veel anders van afmeting dan. Ten eerste hoeft men zich geen zorgen te maken over regen, sneeuw, stroompieken, hagel, boomtakken of vogels die de panelen aanvallen; zonnepanelen kunnen wat zwaarder en omvangrijker zijn. En twee, op zonnepanelen zijn eigenlijk flexibel wanneer volledig ingetrokken, zodat ze kunnen opgaan in het landschap. En wilt u een klein of groot systeem?

Niet alle huizen hoeven een complex systeem te integreren met een constructie van duizend dollar. Sommigen kunnen behoefte hebben aan een kleinschalig systeem, of een kleine kit die kan kosten rond de $ 2.500. Maar heeft u het juiste klimaat voor het installeren van een zonnepaneel systeem in uw omgeving? Eén ding dat u moet weten over de effectiviteit van zonnepanelen, is dat ze slechts zoveel direct zonlicht kunnen oogsten en niet zoveel zonnewarmte kunnen ontvangen. Dus als u in een gebied woont met lange winters waar het meestal mistig is, en waar heel weinig direct zonlicht is. Dus in essentie krijgt u met zonnepanelen niet de meest kosteneffectieve manier om natuurlijke energie op te wekken. Dus als u in een gebied woont met lange winters, matige hoeveelheid direct zonlicht per dag, dan zijn zonnepanelen niets voor u.\ Als u in een gebied woont met een gematigde tot sterke zuidelijke oriëntatie die veel zonlicht ontvangt, dan kunt u voor zonnepanelen gaan, omdat u dan niet alleen het zonlicht maximaal kunt oogsten, maar ook veel zonne-energie kunt opslaan. En als de omstandigheden goed zijn, is het net alsof de marketingnaam E elk jaar uw elektriciteitsrekening met ongeveer 10 % doet dalen, en het energiebedrijf zal zelfs een deel van die energie van u kopen. Een zonnepanelensysteem is een geweldige manier om ons milieu te helpen, en zal duizenden dollars aan energiekosten besparen, maar je moet je huiswerk doen voordat je op zonne-energie gaat.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.